Tekst en beeld

Bewoners van Hakfort & Huigenbos kunnen in overleg met de redactie tekst en beeld leveren voor deze website.

Translate - Traducir

nlarenfrdehiiditplptestr

Met Google Translate is de website HakfortenHuigenbos.nl te vertalen in 105 talen. Klik op de button 'Translations'. Standaard: Engels. Kies de gewenste taal.

With Google Translate the website HakfortenHuigenbos.nl can be translated in 105 languages. Click at the button 'Translations'. By default: English. Chose your language.

De meest relevante talen:
Fries/Frysk - Duits/Deutsch - Engels/English - Frans/Français - Pools/Polskim - Portugees/Português - Spaans/Español - Turks/Türk

 

Rochdale verontschuldigt zich in een brief van 3 juli 2015 voor de vertraging van de afrekening van de servicekosten 2014.

Geachte huurders,

Helaas is het dit jaar niet gelukt U de afrekening servicekosten te kunnen presenteren voor 1 juli. Allereerst bieden wij U hiervoor onze excuses aan.
Het klopt dat wij als verhuurder aan onze plicht dienen te voldoen de afrekening binnen een halfjaar aan de huurders te versturen. Dit jaar was het helaas een zaak van overmacht door de ingewikkeld uit te voeren Warmtewet. Rochdale koos ervoor om eerst uit te zoeken hoe wij goed gevolg kunnen geven aan deze wet. Dat kan pas op het moment dat de afrekening klaarstaat omdat dan pas alle bedragen bekend zijn. De nieuwe wet vergde veel uitzoeken en extra onvoorziene werkzaamheden.